четверг, 1 февраля 2018 г.

Незвичайний урок правознавства

   Новий навчальний семестр ми розпочали з незвичайного уроку правознавства
: на запрошення Наталії Віталіївни Ланько до нас завітав провідний фахівець фіскальної служби Комунарського району 
Бубновець Віталій Вікторович.
   Ця людина вже багато років співпрацює з педагогами нашої школи,  бере активну участь у роз’яснювальній роботі серед учнів щодо практичного вживання  норм сучасного законодавства, розповідає про дію окремих статей Конституції України у шкільному середовищі і не тільки.

   Цього разу   темою розмови стало паління серед підлітків. Безперечно всі ми знаємо про шкоду, яку приносить ця шкідлива звичка для здоров’я людини, тим більш дитини. Та виявилося, що паління підлітків також має правові наслідки і для учнів-порушників, і для їх батьків, які несуть відповідальність перед державою та суспільством за виховання своїх дітей. Загалом розмова  перетворилася в бурхливе обговорення загальних проблем підлітків. Кожен її учасник мав можливість поставити хвилюючі запитання  запрошеному лектору, отримати компетентні відповіді та детальніше дізнатися про зміни у певних галузях права. На уроці ми встигли поділитися і своїми планами на майбутнє, бурхливо обговорюючи правові умови професійного росту та складнощі, які виникають на шляху до обраної професії.                                                                                                           
   Ця зустріч  виявилася дуже корисною, цікавою. Вона допомогла нам вкотре зрозуміти, що сучасна молодь неодмінно має знати державні закони, свої права та обов’язки, незнання    яких може призвести до серйозних наслідків.
                                                                                     Троцко Валерія






Комментариев нет:

Отправить комментарий