понедельник, 16 января 2017 г.

Знову Валерія перша

У ЗНУ провели чемпіонат гри «Що? Де? Коли?» серед запорізьких школярів

У ЗНУ провели чемпіонат гри «Що? Де? Коли?» серед запорізьких школярів

14 січня на базі Запорізького національного університету відбувся перший у цьому році Шкільний чемпіонат Запоріжжя із гри «Що? Де? Коли?». Організатором заходу стали представники громадського об’єднання «Коло думок», а його партнером – студентська рада ЗНУ. Нагадаємо, що вже не вперше студенти-активісти вишу беруть дієву участь в організації та проведенні інтелектуального змагання «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді нашого міста.
Змагання проходило у двох категоріях: старшій та молодшій. Чемпіоном Запоріжжя серед старших учасників став Владислав Стоєв із Запорізької гімназії № 31. Віце-чемпіоном – Іван Жук, а бронзову медаль в інтелектуальній боротьбі серед старшокласників отримав Ігор Моісєєв.
Серед молодших учасників чемпіонатом перемогу виборола Валерія Троцко із Запорізької загальноосвітньої школи № 23. Віце-чемпіоном у молодшій категорії став Іван Перов, а «бронзу» чемпіонату виборов Владислав Філімоненков.
Учасники змагання відзначили цікаві завдання та високу якість організації турніру. У свою чергу, організатори заходу подякували адміністрації ЗНУ за надані приміщення для проведення гри та підтримки змагання «Що? Де? Коли?» у Запорізькій області, а студентам вишу – за активну допомогу в проведені чемпіонату.

Студентська рада ЗНУ

Комментариев нет:

Отправить комментарий