воскресенье, 1 сентября 2013 г.

Прощання із четвертим класом

     


         Позаду  четвертий клас, прощання з улюбленою першою вчителькою та
та рідною початковою школою…
          І ось ми вже у великій школі, такій гарній та повній нових зустрічей і подій.  Спочатку було трохи боязно та ніяково. Але страх та невпевненість допомогла нам подолати наш новий класний керівник Галина Іванівна. Вона оточила нас турботою і увагою, познайомила з правилами та традиціями старшої школи і, немов пташина своїм крилом, намагалася нас захистити від усіляких неприємностей і негараздів.
           Ми швидко звикли до нової школи та її вчителів. Вимогливі, але справедливі, вони допомогли нам зануритись в дивовижний світ математики та мови, історії та літератури, природознавства та мистецтва. І ми не підвели своїх вчителів: навчалися сумлінно, на добре та відмінно.
            Але не тільки навчанням запам’ятався нам цей навчальний рік.  З великим задоволенням учні нашого класу відвідували протягом року різні гуртки: з волейболу та баскетболу, з танців та шахів, гурток «Умілі руки» та інші.
            Побували ми і на святах. Так, вже у жовтні ми прийняли активну участь у святкуванні Дня Вчителя. Учні 5-Б класу показали свої таланти і на концерті, і, випустивши святкову газету.
             Цікавими та корисними стали для нас екскурсії до музею шоколаду, відвідування  вистав, концертів та тематичних занять у бібліотеці ім.Гагаріна.
             Рік промайнув так швидко, що ми й не помітили. Сподіваємося, що свій наступний, шостий, рік навчання ми проживемо у рідній школі ще яскравіше, і покажемо ще кращі результати.

                                                                                  Учениця 5-Б класу Троцко Валерія


Знайомство зі школою

          У минулому році ми закінчили четвертий клас. Попрощались з першою вчителькою й перешли з маленької школи у велику. Нам було трішечки страшно й невідомо, як воно буде там.  Промайнули літні канікули. І ось 1 вересня. Увесь наш дружний клас зібрався у новому класі, з новим класним керівником. Вересень ми звикали до інших кабінетів, знайомились з новими вчителями-предметниками, а вони - з нами. На кожному уроці ми пізнавали багато нового та цікавого. На уроках праці хлопчики з Миколою Миколайовичем навчались чоловічим справам, а ми з Ганною Василівною- жіночим.  Протягом року ми восени та навесні здавали макулатуру. І двічі наш клас зібрав найбільше паперу. На святі Нового Року нам випала можливість продемонструвати свої таланти біля шкільної новорічної ялинки. У класі з нашою Галиною Іванівною ми проводили Дні іменинників. На свята 8 березня та 23 лютого ми вітали наших хлопчиків, а вони- нас. Взагалі знайомство на протязі усього 5 класу пройшло добре. Бажаю усім веселих літніх канікул та гарного відпочинку.


Комментариев нет:

Отправить комментарий