пятница, 1 февраля 2019 г.

Батьківські збори

31 січня 2019 відбулися загальношкільні батьківські збори в 11-А,Б класах, на яких були присутні: в.о. директора школи Майоров В.М., заступники директора з НВР Пошва Л.Б. та Левченко В.О.

Була запрошена доцент кафедри соціальної педагогіки, кандидат педагогічних наук Соловйова Тетяна Геннадіївна, яка провела профорієнтаційну роботу і ознайомила батьків з новими правилами прийому до ЗНУ та зі спеціальностями і предметами, які потрібні для вступу на даний  факультет соціальної педагогіки та психології.
В. о. директора школи Майоров В.М. розповів батькам про майбутні плани розвитку школи,  ознайомив з документами МОН та правилами вручення атестатів здобувачам освіти, а також нагадав батькам, що "засоби електронного зв’язку заборонено приносити до місця проведення тестування навіть у вимкненому стані. Ваша робота буде анульована навіть якщо про засіб будь-якого зв’язку, який був з вами на тестуванні стане відомо вже після проходження вами тестування"                             
Пошва Л.Б. ознайомила батьків з презентацією «ЗНО-2019» і відповіла на питання , які хвилювали батьків.
Левченко В.О. розповів про заходи які планує школа і 11 класи беруть участь в них.
Далі класні керівники 11-А класу Савон І.В. та 11-Б класу Чумак Г.І. продовжили батьківські збори, розглядаючи і ознайомлюючи батьків з нагальними питаннями.
Батьківська спільнота 11-х класів вдячна адміністрації школи за компетентнісний підхід в вирішенні питання ДПА.
                                                                                 Голова батькіської ради класу Троцко І.В.
                                                                               


                                                

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий